چه طور می توانم برای طلاق اقدام کنم زندگی با همسر غیر قابل تحمل است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۶۸ #54594086

سلام یکسال پیش همسرم بی بهانه اقدام به طلاقم کرد که الان یکسال است در گیر دادگاهم و تمکین هم دارم همچنان در منزلم . والان که میداند حق و حقوق باید بدهد میگوید ببخش تا طلاق دهم وگرنه انصراف طلاق میدهم . آیا راهی هست من خودم طلاق بگیرم چون واقعا یکسال است با اعصاب و روان من بازی کرده و حالا میخواهد بخاطر حق و حقوق ندادن انصراف دهد . من هم کلی هزینه وکیل دادم .
میدانم حق طلاق با مرد است ولی بخاطر اذیتی که کرده راهی دارد من خودم طلاق بگیرم و حق و حقوقم رابگیرم .چون دیگر ادامه با این مرد برایم زجر آور است .لطفا اگر راهی هست راهنماییم کنید

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
شما در صورتی می توانید برای طلاق اقدام نمایید که یا یکی از شروط 12 گانه ضمن عقد را داشته باشید یا در ازای بخشش مالی به همسرتان و اثبات کراهت و عسر وحرج برای طلاق خلع اقدام نمایید.