آیا تهیه محتویات مستهجن درصورت پخش نکردن جرم است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۶۸۷ #54559

باسلام خدمت شما وخدا قوت ممنون بابت پاسخ گویتون سوالم این که اگه یه نفر از خودش عکس وفیلم مستهجن بگیره ولی اونارو پخش نکنه فقط تو مموری گوشیش باشه وپاکشون کرده بود ولی از طریق شکایت همسرش پلیس فتا همه عکسا وفیلمارو باز گردونی کرده همسرم ازم بابت خیلی چیزا شکایت کرده بود مثلا رابطه با 15 نفر وپخش محتویات مستهجن وخیلی چیزای دیگه که از همشون براءت اومده برام ولی برا تهیه محتویات 91 روز حبس تعزیری درجه 7 برام بریدن اخه برا قاضی هم مشخص شده که پلیس فتا تحقیق کرده ودیده محتویات به هیچ کس فرستاده نشده و صرفا برای خودم گرفته بودم وپاکشون کرده بودم تورو خدا بگین حکمی که دادن درسته یا نه دارم سکته میکنم ودرضمن بیست روز وقت اعتراض دارم حالا من چه خاکی تو سرم کنم تو رو خدا کمکم کنید بگین الان چیکار کنم که زندان نرم

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله معمولا برای اینگونه جرائم مجازات حبس درجه 7 یا 8 منظور خواهد شد. لذا در صورتیکه شما سوء پیشینه موثر نداشته باشید میتوانید تقاضای تخفیف در مجازات کنید.