میتونم از طریق دادگاه تجدید نظر استان یا دیوان عالی کشور حکم طلاق را نقض کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۶۹ #54552416

سلام خسته نباشید
من با همسرم از هم جدا شدیم فقط اینکه ایشون کارای طلاق یطرفه انجام دادن و رای طلاق غیابی صادر شده در صورتی که بنده حضور داشتم و چون در سامانه ثنا ثبت نام نکردم متاسفانه از طرف خانواده همسرم نمیزاشتن ابلاغ به موقع به دست من برسه که الان تموم حکم لازم را علیه من گرفتن
سوال من اینه ایا با اینکه رای غیابی صادر شده و تقریبا دو سال ازش میگذره میتونم از طریق دادگاه تجدید نظر استان یا دیوان عالی کشور حکم طلاق را نقض کنم یا خیر ممنون میشم
باسپاس

مشاوره حقوقی طلاق
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
چنانچه در هیچ یک از مراحل دادرسی حضور نداشته و یا لایحه دفاعیه تقدیم نداشته اید میتوانید نسبت به واخواهی اقدام نمایید . در غیر این صورت پیشنهاد می گردد نسبت به اعاده دادرسی اقدام لازم انجام پذیرد .