آیا میشه به دوستم که کارشناس حقوق هست وکالت محضری بدهم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۵۱ #54471770

سلام
که به جای من نسبت به شکایت و دعاوی در اداره کار و تعاون و هیعت حل اختلاف و تشخیص اداره کار و همچنین به سازمان بازرسی کل کشور و اداره جهاد و اداره ثبت اسناد رسمی و دیوان عدالت به عنوان وکیلم استفاده کنم و ایشان شکایت و کا را رو انجام بده؟ واینکه استناد به کدام قانون و ماده باید کنیم درصورت نپذیرفتن ادارات فوق الذکر؟ چون بعضی وکلا میگن میشه خارج از دادگاه وکالت کرد واسه هر موردی.. لطفا کامل توضیح دهید

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام برای وکالت کاری می توانید وکالت دهید.

در تمامی مواردی که ذکر کردید وکالت نامه رسمی قابل پذیرش است به غیر از دیوان عدالت اداری که نیاز به وکیل دادگستری است

برای وکالت محضری می توانید وکالت دهید.

با داشتن وکالت رسمی تنظیمی در دفاتر اسناد رسمی امکان حضور و اقدام وکیل در ادارات و دوایر دولتی و غیر دولتی مانند مراجعی که در سئوالتان ذکر نموده اید وجود دارد . البته در دیوان عدالت اداری نیز مانند تمامی محاکم و مراجع قضایی باید وکیل دادگستری حضور پیدا کند و وکالت رسمی قابل پذیرش نمی باشد .

در خارج از محاکم متعلق به دادگستری در تمام ادارات و سازمان های دیگر می توانید فرد دیگری حتی بیسواد را وکیل خود نمایید مگر در مواردی که حضور فرد ضرورت داشته باشد مانند تعویض شناسنامه و ...