دیه کامل تعلق میگیرد یا هشتاد درصد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۱۸ #54413117

باسلام پدرم در یک کارگاه ساختمانی مشغول به کار بوده که در اثر عدم رعایت نظامات مربوط به ساختمان متاسفانه فوت کردند در دادیادی بنا به نظریه کارشناس سه نفره بیست درصد متوفی و پنجاه درصد کارفرما و سی درصد ناظر ساختمان که همسر کارفرما (مالک) است، مقصر بوده اند و حالا در رای نهایی دادگاه آمده که کارفرما باید دیه کامل را پرداخت کند آیا باید دیه کامل را پرداخت کنن یا هشتاد درصد؟

مشاوره حقوقی دیه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
دیه مطابق حکم دادگاه پرداخت می شود لذا در صورتی که قید شده ۵۰ درصد کارفرما ۲۰درصد ناظر و ۲۰ درصد کارگر در این حالت بیمه ۸۰ درصد را پرداخت می نماید

سلام
ملاک و ضابطه در پرداخت دیه حکم قطعی دادگاه است و به نظر می‌رسد با توجه به مواردی که گفتید اشتباه سهوی رخ داده باشد و بنابراین بهتر است از خود دادگاه در این مورد پرسش تا چنانچه اشتباه محاسباتی داشته‌اند رای خود را اصلاح نمایند.