راهنمایی در مورد طلاق با توجه به دختر دو ساله ای که دارم میخواستم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۰۱ #54319099

سلام،من پنج سال هست که ازدواج کردم و صاحب یه دختر 2ساله ام، از ابتدای زندگی تا به الان همسر من مدام در حال دروغ گفتن میباشد، ایشون هم معتاد هستند و هم رابطه نامشروع دارد،و چندین بار مچشو گرفتم ،دست به زن هم داره کتک میزنه در حد مرگ، اینقدر روانیست که این طفل معصوم اگه یه اشتباه کنه کتکش میزنه،
به جای اینکه من طلبکار باشم اون طلبکاره، میگه مهرت رو ببخش و بچه هم بهت نمیدم،میگه همه چی دست منه قانون هیچ کارس،میگه من مردم و میتونم هر کاری بکنم و به تو هیچ ربطی نداره، الان هم میخواد منو به زور بفرسته تهران خونه بابام،ممنون میشم راهنمایی کنیدچه کنم؟

مشاوره حقوقی طلاق
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود فراوان
نسبت به رابطه نامشروع و ضرب و جرح عمدی از ایشان شاکی شوید و همچنین مطالبه نفقه و مهریه کنید و عنوان کنید هم خودتان هم کودک را کتک میزند ، اگر این موارد اثبات شود بدلیل عسر و حرج شوهرتان میتوانید طلاق بگیرید و حضانت کودک را نیز دریافت کنید .