اگه از کسی به جرم مزاحمت شکایت بشه بلافاصله احضارش میکنند؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۶۶ #54186710

یا باید مدارک کافی علیه ش باشه و جرمش اثبات بشه بعد احضاریه بفرستن؟؟؟

مشاوره حقوقی مزاحمت
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام باید مدارک و مستنداتی باشد تا احضار شود.

سلام.بعدمطرح کردن شکایت پرونده وارد مرحله تحقیقات می شود بعد از اتمام دلایل و قراین مبنی بر ارتکاب جرم اگ وجود داشته باشد جرم محرز و ابتدا احضاریه به متهم فرستاده ودر صورت عدم توجه به ان جلب صورت میگیرد

با درود باید مستنداتی باشد تا احضار شود

صرف شکایت دلیل بر اثبات ادعا نیست.
در صورت شکایت بر موضوعی ، شخص در مظان اتهام قرار می گیرد
لذا اثبات اتهام بر عهده شما است ، بدیهی است با تشکیل پرونده دادرس بنا بر دلایل و مستندات پس از دستور ثبت و تشکیل پرونده طرف مقابل را احضار می کند

با سلام. ب صرف شکایت کسی رو احضار یا جلب نمیکنن. بعد از طرح شکایت دستوراتی از طرف قاضی محترم داده میشه بعد از انجام تحقیقات در صورت وجود دلایل و قراین مبنی بر ارتکاب جرم ابتدا احضاریه فرستاده میشه در صورت عدم توجه ب احضاریه جلب صورت میگیره

با سلام و احترام برای اثبات بزه انتسابی مستلزم ارائه مستندات و دلایل و قرائن و امارات لازم می باشد با تسلیم شکوائیه و ارجاع آن به مرجع تحقیق در دادسرا ی محل وقوع جرم می باشد پرونده در مسیر تحقیقات مقدماتی قرار می گیرد در صورتی که مدارک تسلیمی شما کافی برای احضار باشد مشتکی عنه را جهت دفاع از اتهام انتسابی احضار می گردد