شکایت رابطه نامشروع امکانپذیر هست؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۵۴۲ #54025537

سلام.
۲ ساله که زنم بی دلیل رفته. دارم مهریشم میدم. عدم تمکینشم گرفتم. متوجه شدم با یه خواستگار قدیمیش که همکلاس ۱۰ سال پیش دانشگاهش بوده ارتباط داره. پارسال اس ام اس اون آقارو روی گوشی همسرم دیدم. خودم زنگشون زدم توی مکاتمشون گفتن که فکر کردن طلاق گرفتن و قصدشون ازدواجه. میتونم ازین اقا شکایت کنم بعد از این ۲ سال و مکالمه ضبط شدشونو بدم دادگاه؟ میخوام با این کارم دادگاه اون اقا رو احضار کنه و مجبور شه بگه زنم گولش زده که اینجوری قاضی بفهمه زنم ارتباط نامشروع غیر از زنا داشته که مجرمشون کنه و اثبات شه. بخاطر اون مکالمه من ۲ ساله افسردگی گرفتم. چجوری و با چه عنوانی شکایت کنم.ممنون میشم راهنمایی کنین

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
مستندات شما قابل اثبات رابطه نامشروع نمیباشد

سلام اثبات چنین اتهامی مستلزم ارائه دلایل قوی می باشد و با صوت امکان پذیر نیست

با سلام
شما بایستی با داشتن مدارک و شواهد محکمه پسند جهت اثبات رابطه نامشروع ( از طریق استعلام مکالمات و پرینت پیامک ها ) در صورت موجود بودن در آرشیو اپراتور اقدام نمایید و اگر شامل مرور زمان نشده باشد قابل پیگیری است و اگر مطمعن هستید اکنون نیز رابطه دارند میتوانید اقدام نمایید.

امکان شکایت را به شرطی که مشمول مرور زمان نشده باشد دارید .

سلام وقت بخیر. رابطه نامشروع با دلیل محکمه پسند باید اثبات شود