رای داور چگونه صادر و ابلاغ شود؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۲۰ #53899267

سلام. برای معامله ای میخوام با تراضی طرفین پدرم رو به عنوان داور انتخاب کنیم و ضمن معامله شرط داوری با نام و کد ملی پدرم ثبت کنیم.
بعد اگر به اختلاف خوردیم چطور پدرم باید رای صادر کنه؟ مثلا میخواد رای به محکومیت طرف مقابل من به پرداخت وجه رو صادر کنه چیکار باید بکنه؟ باید حکمشو تو کاغذ پرینت کنه و امضا کنه و با دفتر خدمات قضایی ابلاغ کنه؟ چطوریه؟

مشاوره حقوقی داوری
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
می تواند رای صادر و به واحد ابلاغ تحویل داده تا به طرفین ابلاغ شود.

سلام رای داوری می بایست از طریق واحد ابلاغ دادگاه به طرفین ابلاغ شود.

در همان قرارداد داوری میتوانید شیوه ی صادر و ابلاغ کردن رای را تعیین نمایید.
در صورت عدم تعیین میتوانند به وسیله اظهارنامه رای را ابلاغ نمایند.

درود
رای خود را تنظیم و به واحد ابلاغ داده تا به طرفین ابلاغ شود

،
سلام
متن رای‌‌ با خواسته ابلاغ رای داور به دفاترخدمات قضایی بدهید.
،

باسلام دقیقاماندرای دادگاه رای مستندمدومستدل خودراتنظیم میکندوازطریق واحدابلاغ دادگستری به طرفین ابلاغ میکندودررای خودقطعی یاقابل تجدیدنطربودن راقیدنمایند

با سلام اگر در قرارداد داوری هیچ شیوه ایی از طرف خودتون تعیین نشده باشه باید داور رای خود را به دادگاه اعلام کند تا دادگاه آن را ابلاغ کند.