اثبات زنا بدون وجود شاهد و فقط با پیامک و دوستی امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۸,۶۱۶ #53892

سلام
اولا بی نهایت سپاس بابت پاسخ سریع و واضح شما در مورد سوال قبلی من
با توجه به اینکه بنده لیسانس حقوق دارم و اشنایی نسبی با قانون اگه امکانش هست میخواستم بدون با توجه به به رویه قضایی مخصوصا تجربه ی شما
چنانچه شخصی زنا کرده با زن شوهردار و زمان زیادی مثلا یک سال هم گذشته باشد پرینت پیامک یا دیدن رفت و امد با زانیه چقدر ملاک و معیار قانونی هست یعنی در واقع امکان اثبات زنا بدون شهادت چهار مرد چقدر عملی هستش
و اگر کسی به دیگری نسبت زنا بدهد بدون شاهد ولی از قاضی پرینت پیامکی بخواهد قاضی اعتنا خواهد کرد
و اگر صریحا داخل اون به نزدیگی اعتراف شده باشه زنا اثبات میشود یا نیاز به شاهد دارد
ببخشید طولانی شد

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خواهش میکنم دوست عزیز. بعد از گذشت یک سال و صرفا با پیامک و رفت و آمد این دو نفر به هیچ عنوان زنا قابل اثبات نمیباشد ولی رابطه نامشروع غیر از زنا شاید اثبات شود. لذا اگر نسبت زنا بدهد قاضی دستور پرینت پیامک را صادر نمیکند و اگر اثبات نشود حد قذف خواهد داشت. لذا نزدیکی اگر در پیامک هم گفته شده باشد زنا قابل اثبات نیست.