آیا با این اوصاف می‌تونه خانمم یه جانبه طلاق بگیره؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۹۶ #53870765

عرض سلام بنده حدودا پنج ماه هست که عقد کردم. از زمانی که عقد کردیم بطور مداوم با خانمم اختلاف داریم و واژگانی همچون کلاش(کلاهبردار)، دروغ گو، بی عابرو، هیچی حالیت نیست، اسامی برخی حیوانات اهلی، بی همه چیز، نکبت و بدبخت و کلا هر موردی غیر از فحش های ناموسی به وی و واژه ی بی عرضه و کلاش و دروغ گو به پدر وی و واژه ی بی غیرت به پدر و برادر وی نسبت دادم، خانمم هم چند بار یکم گفته تو مرد نیستی و خواستگار های دیگش رو کوبیده تو سر من و کلا هر کسی رو میکوبه تو سر من، بهم گفته تو من رو فریب دادی دروغ گفتی، حتی دوست اجتماعی هم داشته ولی در حد حرف زدن عادی و چت عادی باهاش در ارتباط بوده از طریق تلگرام و تا بحال از نزدیک طرف رو ندیده و بعد عقد بمن گفته بهم قول داده بود باهاش قطع رابطه کنه ولی یه بار هم طبق اعتراف خودش باهم پیام دادن، یک مورد هم عکس بی حجابی روی پروفایل اینستاگرامش گذاشته بود که اسکرین گرفتم و پوشش هم مناسب نبوده علی رقم قول و قرار قبل عقدمون که در حد کلامی و پیام واتسپ بوده. هیچ گونه ضرب و شتمی نسبت به همدیگر نداشتیم.
کلیه مدارک که از هم داریم هم در حد صدا و چت بوده و شواهد هم خانواده هامون بودن. آیا با این اوصاف می‌تونه خانمم یه جانبه طلاق بگیره؟
ضمنا با هم نزدیکی نداشتیم، ضمنا تا چند ماه میتونم سر نزنم و کلا باهاش قطع رابطه کنم و حرف نزنم؟ نفقه تا چه میزان باید پرداخت کنم و هر ماه چه مبلغی؟ ماه های عقب افتاده رو چطور؟ چند باری براش بعناوین مختلف در حد سر جمع چهار میلیون کارت بکارت کردم. هدفم این هست کاری کنم مجبور شه مهریش رو ببخشه و توافقی جدا شه و بره.

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با این اوصاف شرایط طلاق را ندارد

با سلام زوجه برای اینکه بتواند طلاق بگیرد می بایست ابتدا عسر و حرج خود را اثبات کند یا وکالت در طلاق داشته باشد

زوجه برای طلاق باید بتواند عسر و حرج خود را در دادگاه ثابت کند

باسلام واحترام باتوجه به آنچه فرمودید بعید بنظر میرسد مگراینکه بتوانند سوء رفتار شما را اثبات نمایند بهتر است به ایشان سر زده و سعی بر توافق نمایید

زوجه برای طلاق بایستی بتواند عسر و حرج خویش را در دادگاه اثبات نماید

با سلام زوجه برای طلاق نیاز به اثبات عسر و حرج خود دارد ترک انفاق از جانب زوج به مدت شش ماه متوالی از موجبات عسر و حرج می باشد