این اقدامشان عنوان مجرمانه مثل خیانت در امانت یا جعل دارد یا خیر؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۲۲ #53774697

سلام و عرض ادب
به عنوان کارفرما قراردادی با شرکتی (به عنوان پیمانکارم) منعقد کردم که مدت آن ۲ ماه بود. پس از مدت ۱۲ ماه محصول را به صورت مشکل دار ( و شفاها مشروط به امضای الحاقیه ( به نوعی گروکشی ) که در آن ۳۰% اضافه تر را به من تحمیل شده بود ) تحویل داد. من هم از سر استیصال و جهت خارج کردن محصول از کارگاه آن الحاقیه را توسط یکی از پرسنل شرکت نوشته شده بود و جای تاریخ پرداخت را خالی گذاشتیم تا در آینده نسبت به موعدش توافق کنیم، امضاء کردم. اکنون که کار به دعوی به مرضی الطرفین رسیده متوجه شدم که آن جای خالی تاریخ را ( نمیدانم در چه زمانی ) تاریخ زده اند و درخواست وجه کرده اند در حالی که در نسخه کاربنی رو نوشت که در اختیار بنده است، این جای خالی تاریخ هنوز وجود دارد.
سوال:
۱- البته هنوز این سند را به خاطر اعتراض من که نسخه کاربنی آن را در اختیار دارم به جایی ارائه نکرده اند.
۲-چگونه میتوانم اثبات کنم که سند مخدوش شده و جعل در آن صورت گرفته؟
۳- شکایت نسبت به چه کسی باید صورت بگیرد؟ شخصیت حقوقی شرکت؟ فرد جاعل که نمیداند دقیقا چه کسی است؟ یا مدیر عامل شرکت؟

پیشاپیش از بذل عنایت شما صمیمانه سپاسگزارم

مشاوره حقوقی جعل
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با توجه به این که نمی دانید جاعل کیست، در صورتی که سند جعلی مزبور به جایی ارائه شده و مورد استفاده قرار گیرد، می توانید تحت عنوان استفاده از سند مجعول شکایت کنید.