آیا این اظهارنامه تاثیری دارد یا باید مجدد به ادرس دوم زوجه که بعدا به آنجا رفته اظهارنامه ای دیگر فرستاد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۶۵ #53599364

سلام زوج اظهارنامه برای بازگشت زوجه به خانه می فرستد مامور ابلاغ گذارش میده در محل نبودن و الساقی و ابلاغ به قول قانونی ها قانونی می باشد آیا این اظهارنامه تاثیری دارد یا باید مجدد به ادرس دوم زوجه که بعدا به آنجا رفته اظهارنامه ای دیگر فرستاد در مرحله دوم زوج شکایتی به عنوان عدم تمکین به همان ادرس اظهارنامه الساقی ارسال می کند برای زوج ابلاغ شده حتی زمان و مکان دادگاه نیز مشخص شده چون ثنا دارد ولی به زوجه با توجه به گفته دادگاه ابلاغ نشده البته تا امروز ثنا هم ندارد و به گفته بستگانش درست یا غلط مبهم زوجه از اونجا رفته به خانه پدری در شهرستان آیا ادرس شهرستان رو که اقامت موقت دوم زوجه می باشد بر زوج لازم است که در دادگاه ادرس رو تغییر دهد البته زوج مطمئن نیست که زوجه دقیقا خانه کدامیک از بستگانش هست خانه پدر یا برادر ویا خواهر چون خواهر و برادر و خانواده زوجه درگیری درست می کنند و مانع رفتن زوج به آنجا می شوند و اگر ادرس شهرستان را بدهد احتمال این هست که مکان دادگاه به اقامتگاه موقت دوم زوجه ارجاع داده شود

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

زوج باید در همان اقامت اول زوجه طرح دعوا نماید در تغییر دادن اقامتگاه عواقب ان برعهده زوجه خواهد بود در خصوص اظهارنامه هم اقدامات صورت گرفته قانونی و صحیح است