روند خروج از شرکت چیست و اینکه مگه خروج صورتجلسه مخصوص ندارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۹۹ #53585102

سلام وقتتون بخیر
یه سوال داشتم ممنون میشم اگ راهنماییم کنید
من کارمند مرکز بهداشت هستم و کارفرمامون برای ورود به مناقصه پایگاه های بهداشتی مدارک تحصیلی و شناسایی من و همکارم رو گرفتن. یسری برگه که حین کار از ما امضا گرفتن برای تکمیل شدن اعضاشون و بعد از چند روز ما متوجه شدیم که ایشون شرکت تعاونی رو دارن ثبت میکنن و قصد گرفتن وام دارن.وقتی متوجه شدیم قضیه ثبت شرکته باهاشون صحبت کردیم که میخوایم انصراف بدیم شاکی شدن و گفتن که باید شرکت ثبت بشه و بعد خارج بشین. روزنامه رسمی و پیامکش اومد برامون و الان دو ماهه که بهشون برای خروج میگیم امروز و فردا میکنن. چند بار که گفتیم عصبی شدن و یکسری برگه دست نویس آوردن که امضا کنید باید استعفا بدین.
من میخواستم روند خروج از شرکت رو بدونم و اینکه مگه خروج صورتجلسه مخصوص نداره از کجا باید پیگیری کنم؟ ممنون میشم کمکم کنید

مشاوره حقوقی تغییرات شرکت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
گویا تخلفی صورت پذیرفته چون شما امضاء در خصوص موسسین نزده اید و احتمالا جعل صورت گرفته باشد
طی اظهارنامه ای به ایشان خروج خود از شرکت را به اطلاع رسانید

با سلام
اگر شما را بعنوان احدی از موسسین نوشته اند میتوانید از امضاء اوراق و صورتجلسات استنکاف ورزید لیکن نمیتوانند بنام امضاء و تائید شما اسامی شما را بعنوان موسسین شرکت قلمداد نمایند