چه تفاوتی با دستور اجرای حکم در اجرای احکام کیفری دارد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۹۱ #53563942

سلام وقتتون بخیر.
اجراییه ای که در اجرای احکام مدنی صادر می شود چه تفاوتی با دستور اجرای حکم در اجرای احکام کیفری دارد؟
ممنون

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

این دو موضوع مجزای از هم هستند در اجرای احکام کیفری موضوع مجزات مجرم مطرح است در صورتی که در اجرای احکام حقوقی موضوع مال مطرح است و مسایل غیر کیفری

باسلام
فرقشان حقوقی وکیفری بودن است

درود
اجرای مدنی حقوقی است و اجرای کیفری مربوط به مجازاتها.

در اجرای احکام کیفری معمولا زود تر نتیجه می دهد مثلا برای طرف زندان بریده اند فوری باید به زندان منتقل شود اما در حقوقی پروسه طولانی است مثلا طرف مال دارد برای توقیف در ید خودش هست از مستسنیات دین نیست وووووشرایط زیادی دارد