ازدواج سریع دختر بدون اذن پدر در چه صورتی میباشد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱,۳۷۴ #53547

سلام. من شهریور ماه سال آینده با آقایی که قصد ازدواج دارم میخوایم مهاجرت تحصیلی کنیم. چون پذیرش از سمت ایشونه باید عقد کنیم برای ویزا که بتونه منو به عنوان همسرش ببره. ازونجا که پدر بی نهایت مستبدی دارم سوالم اینه که راه سریع ازدواج از طریق دادگاه چیه؟ اگه همینجوری اقدام کنم چقدر طول میکشه چون از خرداد تا زمان اخذ ویزا زمان زیادی ندارم. اگر بخوام با گواهی عدم بکارت اقدام کنم ممکنه زمان کمتری طول بکشه؟
ممنونم

مشاوره حقوقی ازدواج موقت (ثبت احوال)
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام باید به دادگاه مراجعه کنید صرف عدم بکارت برای عدم نیاز به اجازه پدر کافی نیست.

سوال برای ۵ سال هست....

سلام
همان اجازه پدراست زیرادادگاه زمانبر است.

معمولا روند اجازه از دادگاه برای ازدواج دختر باکره حدود سه ماه زمان خواهد برد زیرا نیاز به استماع دلایل پدر دختر و بررسی شرایط پسر و ... خواهد بود. اگر ازدواج برای بار اول باشد باکره و یا نبودن دختر تفاوتی نخواهد داشت و ملاک ازدواج اول دختر میباشد.موید باشید