شکایت کنم پرونده به دادگاه کدوم شهر ارجاع داده میشود؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲,۱۷۰ #53442983

با سلام و خسته نباشی خدمت وکلای محترم
یک ماهه پیش. ماشین نیسان نیرو انتظامی از اونور بولوار انحراف داشت و متاسفانه با شدت به ماشین من برخورد کرد و از خیابون اصلی با ماشین به پیاده رو پرت شدم و بیهوش شدم . هم ماشین حسابی داغون شده و هم خودم اسیب و کوفتگی های شدید دیدم و سرباز نیسان مقصر شناخته شد..حالا ایشون نه حاضر به پرداخت غرامت شدن و نه میزارن شکایت کنیم..سوال اولم اینه که با توجه به اینکه ایشون محل سکونتشون کرمان هست و من شیراز و محل تصادف شیراز بود. شکایت کنم پرونده به دادگاه کدوم شهر ارجاع داده میشود؟
سوال ۲.اینکه ماشین من رانا مدل ۹۳ بود و ستون و سقف و شاسی و دو درب راننده مچاله شده و ایربگها باز شده و کل شیشه ها و اینه بغل و.. شکسته و تا الان داخل پارکینگ هست ایا شامل افت قیمت و خواب ماشین میشه؟و اینکه هزینه های دادگاه و رفت و امد و درمان و خواب ماشین و.. به عهده چه کسی هست؟
ممنون میشم راهنماهیم کنید
با تشکر از شما سروران و بزرگواران

مشاوره حقوقی تصادفات
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود برشما
دادگاه یا دادسرای عمومی محل وقوع جرم که شیراز می باشد صالح به رسیدگی است و مطالبه جمیع خسارات

سلام دادسرای شیراز صالح رسیدگی است لذا تامین خواسته خسارت درخواست نمائید موفق باشید

با درود موضوع در صلاحیت دادسرا و دادگاه محل وقوع حادثه است.

سلام
دادگاه شیراز به موضوع رسیدگی می نماید و تعلق افت قیمت خودرو بستگی به وضعیت خودرو ونظرکارشناس تصادفات دارد.قبل ازطرح دعوا ازطریق دفاترخدمات قضایی تقاضای تامین خو استه کنید تا وضعیت خودرو بوسیله ی کارشناس صورتجلسه شود و میزان خسارت جهت مطالبه مشخص گردد.

درود
در صلاحیت محل وقوع حادثه است. افت قیمت قابل دریافت است.

با سلام
دادگاه صالح در رسیدگی به تصادفات منجر به جرح و فوتی دادگاه محل وقوع جرم است و برای مطالبه خسارت ناشی از تصادفات ، دادگاه محل اقامت خوانده است

دادگاه صالح به رسیدگی دادگاه محل وقوع تصادف میباشد با تقدیم شکایت کیفری علیه راننده خاطی از حیث جراحات وارده دیه برابر نظریه پزشکی قانونی تعیین میگردد از حیث خسارت مالی وارده میزان آن از طریق کارشناس رسمی دادگستری در امور تصادفات تعیین میگردد که میتوانی خسارت مالی وارده را نیز در همان برگه شکواییه درج کنی لازم به ذکر است به غیر از دیه طبق جراحات تعیین شده در گواهی پزشکی قانونی و خسارت مالی وارده به خودرو برابر نظریه کارشناس هیچ وجهی به عنوان هزینه خواب و رفت و آمد پرداخت نمیشود