کمک فوری درمورد جرایم اینترنتی و فیسبوک

پرسیده شده
۱ پاسخ ۶۶۵ #5343

سلام.
من طراح سایتی هستم.
برای آقایی در فیسبوک یک صفحه با عنوان فروش فلزیاب ساختم منتها شماره خودم را گذاشته بودم. اون آقا این صفحه رو قبول نکرد و این صفحه بدون اینکه پاک کنم باقی ماند.
تا اینکه یک روز آگاهی با من تماس گرفت و حالا تو این هفته دادگاه دارم.
من نه سازنده این دستگاه ها هستم و نه فروشنده. آگاهی هم نمیتونه ثابت کنه من فروشنده ام.
تنها دلیل اونها فقط یک نوشته با عنوان فروش فلزیاب و شماره من هست.
من سابقه کیفری ندارم.
میخواستم بپرسم وضعیتم چطور میشه؟

مشاوره حقوقی روزنامه رسمی و آگهی شرکت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
موکل گرامی
به جهت اینکه سوال شما زوایای گوناگون داشته و نیاز به پیگیری ویژه دارد لطفا برای دریافت نتیجه مطلوب یکی از موارد زیر را پیگیری فرمایید.
1 - جهت ارزیابی پرونده خود وارد سایت www.yasa.co شده و بعد از ثبت نام در قسمت پرتال مشتریان با ارسال مشخصات در قسمت ارزیابی حقوقی، درخواست ارزیابی پرونده خود را ارسال فرمایید.
2 - جهت درخواست وکیل بر روی پرونده خود، وارد سایت www.yasa.co شده و بعد از ثبت نام در پرتال مشتریان درخواست خود را اعلام فرمایید. ( در صورت فوری بودن درخواست وکیل می توانید با شماره 87132 نیز تماس حاصل فرمایید.)
3 - جهت رزرو وقت قرار ملاقات با وکیل نیز وارد سایت www.yasa.co شده و بعد از ثبت نام در پرتال مشتریان وقت ملاقات خود را رزرو نمایید.
موفق باشید