شخصی با جعل امضای من پشت قرارداد ادعای ضرر و زیان کرده است از چه طریقی برای جعل شکایتم کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۴۸ #53383393

سلام

بنده در اردیبهشت ماه ۹۸ برای ۲ روز یک خودروی مدل بالا را از شخصی اجاره کردم و یک قرارداد در دو نسخه امضا کردیم که اصل آن در دست وی و کپی آن در دست بنده ، من ۵ میلیون تومان ودیعه نقدی و یک فقره چک به مبلغ ۴۰۰ میلیون تومان و کارت ملی خود را جهت ضمانت به اجاره دهنده واگذار کردم و در توضیحات قرارداداین دو را نوشتیم

پس از دو روز خودرو را به وی تحویل دادم و یک فقره چک و کارت ملی خود را گرفتم و قرار شد که مبلغ ۵ میلیون تومان ودیعه برای بنده بعد از ۱۶ روز تا تعین و تکلیف خلافی راهنمایی رانندگی واریز شود

اما پس از گذشت یک ماه اجاره دهنده و سر باز زدن و امروز و فردا کردن از واریز پول به دروغ اذعان میکند که خودرو در آن تاریخ آسیب دیده و ۵ میلیون تومان خسارت ماشین بوده و در آخرین دیدار نامبرده پشت برگه قرارداد نوشته است که خودرو دچار عیب شده و امضای بنده را نیز جعل نموده

آیا نامبرده میتواند این دروغ را که در پشت برگه نوشته و امضای بنده را جعل نموده ثابت کند ؟

مشاوره حقوقی جعل
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت صحت گفته های فوق شما میتوانید شکایت کرده وادعای خودرا ثابت کنید وتقاضای تشخیص جعل امضا رو تشخیص خط روبکنید