علت مراجعه به آگاهی چیست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۳۲ #53019099

سلام خسته نباسید بنده بابت یه پرونده متهم در مشارکت در اخاذی به یازده روز بازداشت موقت شدم در بازداشتگاه امنیت اخلاقی که با دستور بازپرس به زندان کچوئی بردن کارت و عکس و اثر انگشت شدم و دوباره به بازداشتگاه اومدیم بعد ۴ روز فیش حقوقی آزاد شدم و در دادگاه با نداشتن ادله و مستندات کافی به جزای نقدی ۷۰۰ هزار تومان پرونده مختومه شد الاآن بعداز گذشته یکسال بخاطر کارم باید سوپیشینه ببرم مراجعه کردم پلیس +۱۰ کارهای اولیشو انجام دادم ولی چند روز پیش یه نامه از اداری آگاهی بدستم رسیده که برای پیگیری عدم سوپیشینه باید به اونجا برم همراه با کارت ملی و کارت پایان خدمت از شما بزرگواران خواهش میکنم بابت موضوع اول آیا بنده سوپیشینه برام لحاظ میشه .دوم علت مراجعه من به آگاهی چیست

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

این موضوع برای اطلاع آگاهی از جریان پرونده می باشد . لازم است علاوه بر مدارک درخواستی ، نسخه ای از رای دادگاه را نیز به همراه خود برده و تسلیم اداره آگاهی نمایید . جای نگرانی نیست .