آیا فیش بانکی سند حساب می شود؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۳۵۹ #53012794

با سلام پدر من فوت شده، عمه ام و همسرش ۱۰ میلیون تومن فیش بانکی به دادگاه ارائه کرده اند و شکایت کرده اند که این مبلغ رو از پدرم طلب دارند در صور تیکه به صورت دستی از پدرم پول گرفته بودند و این مبلغ بازپرداخت بدهی شان به پدرم بوده ولی ما مدرکی نداریم....آیا فیش بانکی سند قابل قبولی حساب می شود؟

مشاوره حقوقی مطالبه وجه (بر اساس رسید)
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله سند محسوب میشه و اگر شما ادعایی برخلاف این مطلب دارید باید دلیل قاطعی ارائه نمایید

فیش بانکی معتبر است شما باید ادعای خود را اثبات کنید

درود
بله رسید بانکی می تواند دلیل بر طلب باشد.

بله فیش بانکی به عنوان سند قابل استناد خواهد بود که به عنوان دلیل پرداخت وجه به پدرتان می باشد

با سلام فیش بانکی دلیل محسوب می شود و شما باید ادعای خود مبنی بر پرداخت را ثابت نمایید

بموجب ماده ۲۶۵ قانون مدنی، ظاهر عدم تبرع است. بنابراین اگر کسی به دیگری مالی بدهد بدون این که مقروض آن باشد، می تواند آن را مسترد نماید. تفسیر غالبی که برای این ماده ارائه گردیده و رویه قضائی نیز بیشتر مبتنی بر آن است، حاکی از آن می باشد که اگر کسی به دیگری پولی پرداخت نموده یا به حساب وی واریز نماید، به معنای این است که به شخص مذکور بدهکار بوده و آن را بابت بدهی خویش داده است؛ مگر این که خلاف آن را ثابت نماید. بنابراین نظر بنده در مورد قضیه ای که مطرح نمودید، با نظرات ابرازی سایر همکاران تفاوت دارد و اعتقاد دارم با توجه به تفسیر ماده ۲۶۵ قانون مدنی، می توانید از پرداخت مبلغ تبری جویید.

سلام، بله فیش واریز مدرک پرداخت مبلغی به حساب پدرتان بوده و شما نیازمند ادله همچون شهادت شهود جهت اثبات پرداخت پول توسط پدرتان هستید.