آیا میتوانم از قاضی پرینت سیمکارت های دو طرف را تقاضا نمایم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۳۵ #52970751

زن بنده با پسر مجرد همسایه ملاقات داشته در ملا عام و الان متوجه شدم رابطه تلفنی و اینترنتی دارد و داشت
و به خاطر او قصد گرفتن مهریه و طلاق دارد و قبلا سیمکارت بنده در اختیار زنم بود که او در اکانت تلگرام با آن پسر گفتگو میکرد و در تلگرام آن پسر پیامی برای زنم فرستاد و دلیت اکانت کرد و فقط عکسی از آن پیام که دلیت اکانت است دارم که در پیام مشخص است که پسر به او پیشنهاد دوستی داده و همسرم او را به مغازه کشانده و به او امید داده.
سوال من این است:
آیا میتوانم از قاضی بخواهم پرینت سیمکارت های دو طرف را در بیاورد؟
و اینکه میتوان به گونه ای پیام های تلگرامی آن ها را در آورد؟
و حکم آن ها چیست؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

چون دلیت اکانت شده قابل پیگیری نیست

مجازات در صورت اثبات روابط نامشروع و مجازات ۹۹ ضربه شلاق است.
البته عکس و فیلم و پیامک به عنوان دلیل محسوب نمی شود فقط اماره ای است که می تواند موجب علم قاضی شود.

با سلام با حذف اکانت تلگرام دسترسی به محتوای داده ها اعم از پیام و تصویر و فیلم امکان پذیر نیست. در مورد پرینت مکالمات و پیامک های عادی چنانچه شکایت شما مبتنی بر رابطه نامشروع و عمل منافی عفت مستند به قراین و دلایل موجهی باشد دادسرا میتواند دستور پرینت آنها را به مخابرات بدهد. و الا چنانچه فقط مستند شما همین یک فقره اسکرین شات باشد و قراین و شواهد دیگری نداشته باشید. امکان برائت طرفین بالا ست.

سلام دوست گرامی
مجازات رابطه نامشروع در صورت اثبات شلاق است ولی اثبات آن به راحتی امکان پذیر نیست و حتی در صورت اثبات تاثیری در دعاوی خانوادگی ندارد و ایشان می تواند مهر و سایر حقوق مالی خود را مطالبه کند، و قضات ما رویکردی مثبت نسبت به رابطه نامشروع ندارند.

سلام
با دستور قاضی میتوان پیگیری کنید
تشخیص رابطه نامشروع با توجه به اقرار طرفین، گزارش پلیس، شهادت شهود و وجود مدارکی که نشان دهنده رابطه ی غیرعرف باشد انجام می شود.
عکس، فیلم، پیام در شبکه های مجازی و پیامک، از آنجا که امکان تقلب در آن ها وجود دارد به عنوان ادله اثبات جرم شناخته نمی شود
و برای قاضی می تواند به عنوان نشانه ای از وقوع رابطه نامشروع باشد.

باسلام ووقت بخیر
مجازات روابط نامشروع درصورت اثبات منوط به ۹۹ ضربه شلاق می باشد و درصورات دیلیت اکانت کردن قابل پیگیری نیست و درصورت انتقال پیامک ها با دستور قاضی میتوان پیگیری کرد.