مراحل طرح دعوی چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵۲۳ #52864018

سلام
وقت بخیر
پنجشنبه ۲۱ شهریور ماه در آزادراه کرج قزوین خودرو بنده واژگون شد و اتوبوسی از پشت بنده قصد فرار از صحنه و جلوگیری از برخورد را داشت که تا حدودی موفق شد ولی هواکش انتهای بغل سمت چپ اتوبوس به صندوق خودرو بنده که روی درب راننده واژگون بود گیر کرد و بنده را به جداکننده وسط آزادراه کوبید. پس از توقف خودرو با ۱۱۰ تماس گرفتم و افسر در صحنه حاضر شد و بنده را ۱۰۰ درصد مقصر دانست. و کروکی هم به هیچکدام نداد. چون اتوبوس خسارتش زیر ۹ میلیون تومان بود.
درحال حاضر به بنده کروکی جهت اعتراض و طرح شکایت بعنوان مقصر حادثه داده اند. که در کروکی مغایرت تشخیص کارشناس با نوع خسارت خودرو بنده با توجه به اثر رنگ اتوبوس بر روی خودرو بنده محرز میباشد.
میخواهم بدانم
۱. مراحل طرح دعوی چگونه است؟
۲. هزینه کارشناس قوه قضائیه چقدر است؟
۳. معمولا زمان رسیدگی و به نتیجه رسیدن چنین شکایتی چقدر است؟
۴. حادثه در حوضه انتظامی کرج اتفاق افتاده. آیا بنده میتوانم تهران طرح دعوی کنم؟
۵.با توجه به شکل حادثه آیا امیدی به نتیجه گیری هست یا خیر. اگر هست چند درصد شانس برای گرفتن نتیجه وجود دارد

با تشکر از حوصله و عنایت شما.
یا حق

مشاوره حقوقی تصادفات
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما مقصرحادثه شناخته شدید ومی توانید به نظر افسر درصحنه اعتراض کنید و نهایت کارشناس رسمی دادگستری اطهارنظر میکند . جهت طرح دعوی محل وقوع تصادف ملاک رسیدگی است