با توجه به اینکه پدر من زودتر از پدرش فوت کرده از مادر بزرگم ارثی به ما میرسه که اقدام کنیم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۶۹ #52859512

با عرض سلام و خسته نباشید مادر بزرگ من فوت شد که دو فرزند داشت یک دختر و یک پسر که من فرزند پسر این خانواده‌ام پدر من سال ۸۴ فوت شد بعد پدر بزرگم سال ۸۵ فوت شد الان مادر بزرگم فوت شد که جز یک دختر که میشه عمه من کس دیگه ای رو نداره، میخواستم بدونم با توجه به اینکه پدر من زودتر از پدرش فوت کرده از مادر بزرگم ارثی به ما میرسه که اقدام کنیم با تشکر

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
خیر متاسفانه به شما ارثی تعلق نمیگیرد
موفق و پیروز باشید

ورثه حین الفوت ارث می برند با توجه به اینکه پدر شما قبل از پدر ومادر خود فوت کرده پس شما جز وراث محسوب نمی شوید

درصورتی که پدرشما قبل از پدر و مادرش فوت شود بشما ارث تعلق نمیگیرد

با سلام
خیر متاسفانه شما وارث ارث به حساب نمی آیید

با سلام
متاسفانه حقی برای شما نخواهد بود
زیرا در صورت فوت وارث قبل از مورث حقی به فرزندان وارث نخواهد رسید
پدر شما قبل پدر و مادرش فوت شده و چیزی به شما تعلق نخواهد گرفت.
موفق باشید