تغییر سن شناسنامه چگونه است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۴۹ #52847809

آیا میشه تاریخ تولد کم کنم من متولد ۶۹ هستم میخوام کنم ۷۵

مشاوره حقوقی تغییر سن در شناسنامه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر دلیل کافی در اختیار دارید میتوانید اقدام کنید

سلام و ادب واحترام در مورد کاهش سن خدمتتان عرض کنم حتما باید در واقعیت وجود داشته باشد صرف اینکه برای ازدواج، کار ، ظاهر باشد مورد قبول قضات محترم قرار نمی گیرد چون از دید شما یک کاهش سن است اما بار حقوقی دارد

سلام
در صورتیکه بتوانید ادله ی کافی در این خصوص ارائه نمایید میتوانید جهت کاهش سن اقدام نمایید.

با سلام و احترام
صاحب شناسنامه تنها یک بار در طول عمر و در صورتی که اختلاف سن واقعی با سن مندرج در اسناد سجلی به تشخیص بیش از پنج سال باشد می تواند سن خود را اصلاح نماید
اما اگر درخواست تغییر سن برای اختلاف کمتر از پنج سال باشد، با توجه به رای وحدت رویه ۵۹۹ مورخ ۱۳/۴/۱۳۷۴ هیئت عمومی دیوان عالی کشور، در صلاحیت دادگاههای دادگستری (دادگاههای حقوقی) می باشد.
موفق باشید

باید علیه اداره ثبت احوال دادخواست بدهید و در دادخواست خود اسناد و مدارک مبنی بر این اختلاف سنی را ارائه بدهید
ناگفته نماند با این اختلاف احتمال رای گرفتن بسیار بسیار کم است