خانواده دختر عمم بدون دلیل اجازه ازدواج نمیدهند چه کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۶۸۵ #52734

من قبلا ازدواج کردمو جدا شدم. الآن میخوام با دختر عمم که همدیگرو خیلی دوست داریم ازدواج کنم. اما پدرش میگه به عنوان مهریه اول باید خونه به نام دخترم بکنی بعدش من اجازه میدم. ازطرفی من 31 سالمه و اونم 28 سالشه. اگر بخواهیم تا تحقق این شرط صبر کنیم جفتمون پیر میشیم چون هردو خانواده از لحاظ مالی متوسط هستیم و هردو پدر بازنشسته نظام هستن و درآمد ماهیانه خودمم درحد حقوق قانون کاره. ازطرفی بعد از خواستگاری فضای خونرو برای دختر عمم جهنم کردن تا حدی که خواهر کوچکترش به خودش اجازه توهین و ضربو شتم میده. میخوام بدونم باید چکار کنیم تا با کمترین ررگیری و دعواهای خانوادگی باهم ازدواج کنیم؟؟؟

مشاوره حقوقی طلاق
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ایشان برای ازدواج با شما نیاز به اذن پدر خود را دارند و شما نیز مجبور هستید که مورد و توافقات ایشان را به اجرا دربیاورید تا ایشان اجازه ازدواج شما را بدهند و کاملا توافقی میباشد و اقدام دیگری نمیتوانید انجام دهید.