آیا روش غیر حضوری برای فعال کردن رمز ثنا هست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۶۰ #52717974

من در سامانه ثنا ثبت نام کردم. اما هنوز نرفتم دادگستری تا رمزم رو فعال کنم. اگر شخصی از من شکایت کنه، به چه صورتی به من اطلاع میدن؟ از طریق پیامک یا حضوری؟ و چه مدت طول میکشه تا از شکایت مطلع بشم؟ نکته بعد اینکه من از ترس اینکه آبروم نره جرات نمیکنم برم دادگاه تا کسی منو نبینه برای گرفتن رمز ثنا. آیا روش غیر حضوری برای فعال کردن رمز ثنا هست؟

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
جهت ثبت نام سامانه ثنا لزوما نیاز نیست به دادسرا مراجعه بفرمایین
میتونین به نزدیکترین دفاتر خدمات الکترونیک قضایی جهت ثبت مراجعه بفرمایین
تا الاغ بصورت الکترونیکی براتون صادر و از طریق پیامک اطلاع رسانی بشه.

ثبت نام و فعالسازی رمز ثنا منوط به حضور شما در دفاتر خدمات قضایی ویا مجتمع های قضایی و ارائه مدارک هویتی میباشد