آیا با این وکالتنامه میتوانم طلاق غیابی بگیرم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۱۹ #52613395

باسلام همسرم به من وکالتنامه تام و مطلقه داده و داخل وکالتنامه (رفتن به اداره ثبت اسناد و ازدواج و طلاق) هم اشاره شده است.
همسرم چندین سال هست که ترکم کرده ولی وکالتنامه دست من هست.
پیشاپیش از پاسخگویی شما کمال تشکر دارم

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود با وکالت نامه شما در واقع دارید طلاق توافقی میگیرید نه غیابی فقط باید وکالت در توکیل کنید که یک وکیل دیگر به جای همسر شما در محکمه جلسات مشاوره و دفتر ثبت ازدواج و طلاق حاضر شود.

سلام بله باداشتن وکالت در طلاق می توانید نسبت به درخواست طلاق اقدام نمایید

با سلام
بستگی به مفاد وکالت نامه داشته و بررسی جامع آن ضرورت دارد.

بله با وکالت مزبور شما می توانید برای همسر خود وکیل انتخاب نمایید تا نسبت به درخواست طلاق اقدام نمایید

البته بعضی ها در عقد نامه می نویسند به خانم اختیار طلاق داده شد این یک دلخوش کردن است اما اگر در دفتر اسناد رسمی زوج با وکالتنامه رسمی وکالت دهد در این صورت شما می توانید براساس آن اقدام به مطلقه کردن خود نمائید

۲فرمودید چندین سال است شمارا ترک کرده که این دو حالت متصور است یا اصلا مفقود الاثر شده که باید از طریق دادگاه حکم موت فرضی ومراحل دیگر

اما اگر می دانید کجاست اینجا دیگر طلاق غیابی نمی شود باید اظهار نامه بدهید بعد تقاضای طلاق به داد گاه باذکر وکالت وترک زنگی که یکی از شروط عقد نامه است

موفق باشید

باسلام واحترام ...اگر وکالت نامه به صورت قانونی تنظیم شده باشد وهنوز اعتبار داشته باشد بله میتوانید با همان وکالت برای طلاق اقدام نمائید

سلام درصورتیکه وکالت تام با حق توکیل به غیر و امضای ذیل دفتر طلاق از طرف همسرتون نوشته شده باشد.