با توجه به اینکه دادگاه از قبل برای شکایت ایشون وقت رسیدگی تعیین کرده بوده، چطوری می تونیم دادگاه رو از این صورتجلسه و جلب رضایت آگاه کنیم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۵۲ #52565309

شخصی از من شکایت کرده بود و بعد برادرش من رو مورد ضرب و جرح قرار داد و من هم علیه ایشون شکایت کردم، قاضی دستور تحقیق و در صورت امکان برقراری صلح و سازش به کلانتری داد، در مواجهه حضوری با پیشنهاد فرمانده کلانتری صورتجلسه ای مبنی بر گذشت هر دو طرف از شکایت شون تنظیم و امضا شد. حال با توجه به اینکه دادگاه از قبل برای شکایت ایشون وقت رسیدگی تعیین کرده بوده، چطوری می تونیم دادگاه رو از این صورتجلسه و جلب رضایت آگاه کنیم؟

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درودبرشما دادخواه گرامی
به چند طرق مختلف می تونید سازش رو بعرض دادگاه برسونید.
🔵اما ساده ترین روش ثبت صورتمجلس صلح و سازشی ست که در سامانه الکترونیکی قضایی(ثنا) به انجام میرسونید.و یا لایحه ای درهمون باب تهیه با ضمیمه کرد صورت جلسه مذکور تحویل دفتر شعبه همان دادگاه بدید.لذا این اتفاقی ست که دستگاه قضا هم در پی آن بوده،و بهترین نتیجه ای ست که مرتبطین چنین پرونده ای خواهان آنند.
سپاسrramezani