الزام مرد به تهیه مسکن مستقل چگونه است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۹۱ #52528339

شرح درخواست

سلام من هشت ماهه که نامزدم قبل از عقد قبول کردم با مادر شوهرم زندگی کنیم اما تو این مدت باهاشون به مشکل برخوردم به همسرم گفتم برای ازدواج باید خونه جدا بگیریم من نمیتونم با مادرت زندگی کنم قبول نمیکنه آیا میشه با مراجعه به دادگاه کاری کنم خونه جدا بگیره و حداقل چقدر طول میکشه که به نتیجه برسم؟

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام اگر در عقد نامه اشاره شده میتوان استناد کرده درغیر اینصورت خیر

یک دادخواستی تحت عنوان تعیین مسکن مستقل داریم ولی معمولا در این موارد زوج هم منزلی تهیه میکند که تنها شکل یک منزل مستقل را داشته باشد و آن هم با قرارداد صوری که معمولا هم زوجه به ان منزل مراجعه نمیکند. توافقی حل کنید.

مخاطب محترم سعی بفرمایید موضوع را به صورت دوستانه حل وفصل نمایید و از مراجعه به محاکم قضایی خودداری نمایید .
طرح این گونه دعاویی نه تنها گره ای از مشکل شما باز نخواهد بلکه مشکلات شما را افزون خواهد کرد.

هر زنی مطلقا حق دارد یک منزل مستقل داشته باشد چه ضمن العقد شرط شده باشد چه شرط نشده باشد. لیکن در حالی که تحت تمکین مرد است باید دادخواست خود را تقدیم کند یعنی همچنان ساکن در منزل مرد باشد. در صورت تمایل یک مشاوره تلفنی تنظیم تا توضیحات دقیقتری ارائه شود

با سلام
بستگی به محتویات عقدنامه دارد اگر اشاره شده باشد میتوان استناد نمود

با سلام و احترام
چنانچه جزء شروط ضمن عقد باشد شما میتوانید ادعا نمایید در غیر این صورت با توجه به اینکه مسکن تهیه نموده و با خانواده پدری میباشد باید توافق نمایید .
موفق باشید