در خصوص رابطه ی نامشروع با افراد دیگر شک دارم چه طور میتونم این ادعا را در دادگاه داشته باشم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۴۹ #52488438

سلام همسر بنده ۱ سال است که به دستور قاضی ناشزه محسوب شده و با توجه به اینکه بنده درحال پرداخت مهریه ایشان هستم و به ایشان در خصوص رابطه ی نامشروع با افراد دیگر شک دارم چه طور میتونم این ادعا را در دادگاه داشته باشم و از ایشان شکایت بکنم با توجه به اینکه خودم نسبت به این مسئله شک دارم لطفا راهنماییم کنید باتشکر از کارشناس های محترم و آرزوی موفقیت

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پاسخ مبسوط است لیکن اجمالا عرض کنم سعی کنید ادله از طرق قانونی جمع آوری کنید و ضمنا می توانید وفق ماده ۱۶ قانون حمایت خانواده مصوب ۵۳ دادخواست تجویز ازدواج مجدد تقدیم کنید.

با سلام
در دادگاه ارایه مدرک و مستندات من جمله وجود شاهد،رابطه و تماس و پیامک از طریق تلفن و فضای مجازی ، و نظایر ان نیاز است که در غیر اینصورت و شکایت و عدم اثبات از سوی شما ، همسرتان میتوانند علیه شما اعاده حیثیت نمایند .

باسلام
دقت داشته باشید صرف احتمال و شک نمیتوان در دادگاه به نتیجه رسید اولین گام ومهمترین آن داشتن مدرک مستند وارایه آن در دادگاه می باشد