به عنوان مطلع رفتم دادسرا توضیحاتمو ارائه دادم و کپی اون چک ۵۰ میلیونی رو به درخواست بازپرس از بانک گرفتم و بردم واسه دادسرا ، نتیجه پرونده چی شده؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۸۸ #52462716

سلام وقت بخیر
من با یه فردی دوست بودم یک روز از من خواست که کارت عابر بانکی که ازش استفاده نمیکنم یک مدت بدم بهش برای اینکه پول هایی که کار می‌کنه رو بریزه تو کارت من برای اینکه خانوادش متوجه نشن منم رو حساب اعتماد و اینکه تا حالا از طرف دوستان و کسایی که میشناختم ضربه نخورده بودم کارت رو بهش دادم بعد چند روز از من خواست باهاش برم بانک یه چک که به نام من گرفته بود رو پاس کنم و گفت چون باید بیاد تو حساب تو ، تو باید بیای پاسش کنی منم از روی نا آگاهی رفتم چک رو پاس کردم مبلغ چک ۷۰ میلیون تومان بود ، همونجا که من چک رو پاس کردم این فرد یه چک ۵۰ میلیونی به نام خودش گرفت ۱۵ میلیون نقد برداشت کرد و ۵ میلیون تو حساب من موند ، بعد دوسه ماه یه ابلاغیه برام اومد که یک فردی از این دوست ما شکایت کرده به جرم کلاهبرداری و منو به عنوان مطلع خواستن من رفتم دادسرا توضیحاتمو ارائه دادم و کپی اون چک ۵۰ میلیونی رو به درخواست بازپرس از بانک گرفتم و بردم واسه دادسرا ، بعد چند هفته پیام اومد ک پرونده رفته دادگاه و رای نهایی صادر شده من حضورا رفتم دادگاه که ببینم نتیجه پرونده چی شده بهم گفتن مربوط به شما نمیشه شما فقط مطلع بودید ، بعد این قضیه یه پیام برام اومد که دادخواست علیه شما تو دادگاه حقوقی ثبت شده و یه ابلاغیه برام اومد که خوانده اول این اقایی بود که من میشناختمش و خوانده دوم من بودم ، حالا میخواستم مشاوره بگیرم چیکار کنم که من مقصر شناخته نشم چون از جریان چک خبر نداشتم و از روی دوستی و اعتماد اینکار رو انجام دادم و اگه بخوام وکیل بگیرم چقد هزینش میشه ؟

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
فقط از نظر حقوقی شما دارای مسئولیت میباشید که باید اقدام به پرداخت نمایید

سلام.. کیفری که شما مرتکب جرمی نشدید.. اما حقوقی چون به حساب و کارت شما بوده، خواهان میتونه از شما هم مطالبه وجه بخواد.شما فقط میتونید در صورت محکوم شدن دادخواست اعسار بدید تا براتون قسط بندی بشه