اگر زنا ثابت بشود حکم چیست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۱۶ #52341122

اگر پسری مجرد با زن شوهرداری زنا کند، و در چت های تلگرام هم به رابطه بیشتر از ۳ بار اشاره کرده باشند ایا میشود منکر رابطه شد، اگر زن در دادگاه اقرار کند ایا برای پسر مشکلی پیش می آید در مورد اثبات آن یا خیر، آیا در این مورد بازداشت و زندانی هم وجود دارد یا با فیش حقوقی یا وثیقه میتوان آزاد شد، در ضمن اگر پسر کارمند باشد احتمال دارد از کار برکنارش کنند؟ در کل اگر زنا ثابت بشود حکم چیست، اگر ثابت نشود باز حکم چه تغییری میکند؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

چت تلگرام سند نیست بلکه به صلاحدید قاضی ممکن است در شمار امارات قرار گیرد.
اثبات زنا نیازمند ۴ بار اقرار توسط خانم میباشد(یکبار اقرار کفایت نمیکند) که در صورت انکار توسط شما و عدم اقناع قاضی مبنی بر وقوع رابطه نامشروع زانیه محکوم به سنگسار(در صورت اثبات شرایط احصان) و شما مبری میشوید.
در صورت اثبات جرم زنا توسط مرد مجرد، وی محکوم به ۱۰۰ ضربه شلاق و در صورت صلاحدید قاضی انفصال از خدمات دولتی به عنوان مجازات تکمیلی میشود.

سلام
مجازات زنا برای فرد متاهل سنگسار است ک البته بجای آن اعدام انجام می‌شود و برای فرد مجرد ۱۰۰ شلاق و تبعید به منطقه بد آب و هوا به‌عنوان مجازات تکمیلی انجام می‌شود.
اگر کارمند باشد از خدمت منفصل می‌شود.
البته باید زنا اثبات شود یا از طریق اقرار یا شاهد. با اسکرین شات رابطه نامشروع مادون زنا قابل اثبات است.
اگر کسی اقرار کند اون اقرار فقط بر علیه خود‌ش قابل استفاده است نه بر علیه دیگری.