آیا حکم قطعی شده است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۰۸ #52265130

با توجه به اینکه بیش از بیست روز از ابلاغ رای دادگاه بدوی گذشته، و در سامانه اطلاعات پرونده ثنا تغییر ایجاد نشده، آیا حکم قطعی شده؟

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
دادنامه ظرف بیست روز از تاریخ ابلاغ به شخص قطعی می شود که البته در عمل مهلت ۲۲ روز می باشد

سلام،بایدزمان ابلاغ رادرنظربگیرید

بسمه تعالی : برابر قانون آخرین ابلاغ ملاک قطعیت حکم بدوی ست در صورتیکه طرفین تقاضای تجدید نظر نکرده باشند :یعنی طرفین دعوا که ابلاغ براشون ارسال شده باید ۲۰روز را گذرانده باشند.و تقاضای تجدید نظر خواهی هم نکرده باشند در دادگاه بدوی رای صادره قطعی میشود زیرا عدم تجدید نظر خواهی به معنای موافقت با رای صادره از طرفین یا برابر قرارداد فیمابین حق تجدید نظر خواهی رو اسقاط کرده باشند
شاید ابلاغ شما بیست روز مهلتش تمام شده باشه اما باید ابلاغ طرف دعوا هم گذشته باشد لذا با مراجعه به پرونده میتوانید از این ابلاغها مطلع شوید ..

سلام
صدور حکم مرحله آخر است و همه چیز با آن پایان می‌پذیرد
. برای اجرای حکم باید تقاضای صدور اجراییه کرد. این اجراییه باید ابلاغ شود.

پس از مرحله‌ی تجدیدنظر خواهی اصولا آرای صادره قطعی خواهند شد و وارد مرحله‌ی اجرا می‌شوند.

رای صادره ظرف ۲۰ روز پس ازابلاغ به طرف قابل تجدیدنطر خواهی است‌