نحوه تنظیم دادخواست اخذ گواهی انحصار وراثت با فوت احدی از وراث

پرسیده شده
۷ پاسخ ۵۵ #52243980

با سلام و احترام. مادربزرگ اینجانب در سال ۱۳۸۶ از دنیا رفت. ایشان در زمان فوت دارای ۴ پسر و ۲ دختر بود. بعدا یکی از پسرها (پدرم) در سال ۱۳۹۵ از دنیا رفت که متاهل (دارای یک زن، دو دختر و یک پسر) بود و فاقد گواهی انحصار وراثت هست. اکنون به عنوان ذینغع قصد اخذ گواهی انحصار وراثت مادربزرگم رو دارم. در دادخواست به جای اون پسر متاهل متوفی چی بنویسم و کلا چه کسانی و چند نفر رو به عنوان وراث معرفی کنم و با استشهادیه چه کنم؟

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام شما ابتدا می‌بایست انحصار وراثت مادربزرگ را اخذ نمایید سپس انحصار وراثت پدر را اخذ نمایید

سلام نام پدر و تمامی وراث را قید کنید.

با سلام
ابتدائا گواهی حصر وراثت پدر مرحومتان را اخذ و سپس در دادخواستی که جهت صدور گواهی حصر وراثت مادربزرگ تقدیم می نمایید نام پدر و وراث ایشان را ذکر کنید.

با سلام،شما ابتدا گواهی انحصار وراثت پدر را اخذ کنید تا سمت شما به عنوان ورثه و قائم‌مقام‌پدر احراز شود سپس در مورد اخذ گواهی انحصار وراثت مادربزرگ‌ اقدام‌نمایید.

سلام ابتدا برای پدر گواهی حصر وراثت بگیرید و پس از آن در دادخواست برای مادربزرگ وراث پدر را معرفی نمایید

سلام
ابتدا حصر وراثت پدرتان را اخذ و متعاقبا در انحصار وراثت مادربزرگ اسامی وراث پدر را به همراه نام ایشان قید کنید

سلام نام پدرتان و تمامی ورثه ایشان را قید نمایید