با برداشت از حساب به صورت اینترنتی؛ گفت من پولو می ریزم به حساب؛ شما برو دادگاه رضایت بده، چه کنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۳۶ #52207744

سلام وقت بخیر حدود یکسال پیش ( ابان ۹۸ تا الان ) از حساب من مبلغی به صورت اینترنتی برداشت شده.. من شکایت کردم و تا الان پیگیر پرونده بودم.. طرف مقابل که تا الان همدیگه رو ندیدیم... شماره هایی که به نام من بوده رو از مخابرات گیر اورده و زنگ زده.. که یکی از شماره ها شماره خونه عمه ام بوده...من تماس گرفتم و طرف مقابل گفت من پولو می ریزم به حساب شما. شما برو دادگاه رضایت بده...من گفتم شما بیا دادگاه پولو بده منم رضایت میدم...حالا از طرفی میترسم که شماره هارو گیر اورده. بعدها ایحاد مزاحمت نکنه . خواستم راهنماییم بکنید که چیکار باید بکنم دقیقا...ممنون

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام، حتما صلح را در دادگاه انجام دهید و خارج از محدوده دادگاه پول قبول نکنید

با درود اگر باز ایجاد مزاحمت کند قابل شکایت است از این جهت جای نگرانی نیست

برای مزاحمت تلفنی میتویند جدا اقدام کنید

سلام اکیدا توصیه مینمایم هرگونه واریز را به حساب دادگستری نمایند و متعاقبا اعلام رضایت کنید، در صورت ایجاد مزاحمت تلفنی نیز موضوع قابل پیگیری است

درود. پیشنهاد می شود که هر گونه وجه واریزی به حساب خودتان از ناحیه ایشان یا ناشناس را به صندوق دادگستری و با ذکر سابقه واریز کنید.
به هیج وجه اعلام‌قبولی به خواسته ی ایشان نداشته باشید.
همانطور ی که توصیه شده ، هر گونه صلح و سازش را نیز در دادگاه انجام دهید.

با سلام.
به هیچ عنوان اجازه ندهید که مبلغی را به حساب شما واریز نمایند چون معمولا این پرونده ها دارای متهمین متعدد و زنجیروار است و تحت شرایطی برای شما مشکل به وجود خواهد آمد. توصیه می‌شود هر گونه صلح و سازش در دادگاه انجام شود.
بابت مزاحمت تلفنی می توانید جداگانه شکایت کنید.

با سلام
۱.با توجه به سابقه ایشان .حتما اگر خواستید مصالحه کنید در دادگاه مصالحه کنید.و پس از دریافت نقدی مبلغ از ایشان در دادگاه رضایت خود را اعلام کنید
۲.در صورت مزاحمت تلفنی ایشان برای شما،میتوانید شکایت مزاحمت تلفنی مطرح کنید