از کجا بفهمند که دختر باردار نیست و باکره هست؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۶۷ #52103317

دوست من با یکی از فامیل هایشان رابطه جنسی داشته است از کجا بفهمند که دختر باردار نیست و باکره هست از کجا میتوانند کمک بگیرند

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر رابطه ای انجام شده بکارت از بین رفته اما جهت اطمینان میتوانید ب پزشک متخصص زنان مراجعه کنید

به پزشک زنان مراجعه و معاینه و آزمایش صورت بگیرد

مراجعه به پزشک مامایی

سلام
باید به پزشک متخصص زنان مراجعه کنند، پزشک با معاینه متوجه میشه.

باسلام داروخانه ها تست های بارداری متفاوتی دارند و میتوانید به پزشک زنان و زایمان نیز مراجعه نمایید.

باسلام با مراجعه به پزشک زنان و تست بارداری که توسط پزشک به آزمایشگاه ارجاع داده میشود قابل دسترسی خواهد بود

با سلام
چون رابطه جنسی برقرار شده پس بکارت از بین رفته و شخص باکره نیست
برای مطمئن شدن به متخصص زنان مراجعه شود
برای بارداری هم باید به ازمایشگاه بروند