آیا صدای ضبط شده مدرک محسوب میشه و قاضی دستور گرفتن پرینت رو خودش مشخص میکنه؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴۸۵ #52098242

من گوشی خانمم چک کردم پیامی دیدم که به فرد ناشناس داده بود الان با توجه به تماسی که با شماره فرد ناشناس داشتم و خودش قبول کرد اره گفته همسرت مجردم قرار بوده عقدش کنم پول ریختم براش صداشو ظبط کردم آیا صدا ظبط شده مدرک محسوب میشه و قاضی دستور گرفتن پرینت رو خودش مشخص میکنه از چه تاریخی پرینت گرفته شود یا نه من باید بگم از تاریخ فلان تا این تاریخ و اگه همون یه دونه پیامک تو پرینت باشه پرونده مخدومه میشه یا نه

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و درود
شما برای اینکه بتوانید درخواست اخذ پرینت از مکابمات همسرتان انجام دهید باید بدوا طرح شکایت بنمایید که پس از طرح شکایت قاضی رسدگی کننده در صورت صلاحدید دستور اخذ پرینت یاکنترل فصای محازی از همسرتان را صادر مینماید. ضبط صدا دلیل نیست اما در کنار دلایل دیگر به عنوان اماره ای بر انجام جرم میتواند باعث روشن شدن نظر قاضی در تصمیم گیری شود