چگونگی اثبات نداشتن رابطه جنسی زوج با زوجه و عسر و حرج به این دلیل را لطفا بیان کنید؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲,۳۶۷ #52082210

با سلام
همسرم قهرهای طولانی میکنه ۶ ماه تا ۹ ماه، و رابطه جنسی رو ترک میکنه، با فیلم های مستهجن خودارضایی میکنن، و علت عدم رابطه با زوجه را عدم انجام وظایف در خانه و تمیز کردن منزل اعلام میکند. نداشتن رابطه زوج با زوجه به مدت ۱۰ ماه چگونه قابل اثبات است؟ و آیا میتواند دلیل طلاق باشد؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر زوج در جلسه رسیدگی به طلاق : علت عدم رابطه با زوجه را عدم انجام وظایف در خانه و تمیز کردن منزل اعلام میکند.
باتوجه‌به فرض سوال ، این اقرارزوج عسروحرج‌زوجه راثابت کرده و طلاق محقق میشود .

با سلام
یکی از موارد عسر و حرج عدم رابطه جنسی زوجه میباشد ودر صورت اثبات از طریق اقرار یا مراجعه به پزشکی قانونی حق طلاق برای شما ایجاد مینماید

اثبات این امر دشوار است که البته از موارد عسر و حرج برای زن خواهد بود

سلام هرچند اثبات عدم رابطه جنسی همسرتان تاحدود زیادی غیر ممکنه ولی چنانچه خودش اقرار به چنین کاری بنماید ویا پزشگی قانونی بتونه تایید کنه در اینصورت از موارد عسرو حرج محسوب شده و در صورت اثبات در دادکاه میتونید اقدام به طلاق کنید
توصیه میکنم با تقدیم دادخواست عسروحرج بلحاظ عدم رابطه جنسی با جلب نظر پزشگی قانونی اقدام کنید
موفق باشید

سلام
ترک رابطه جنسی توسط زوج موجب عسر و حرج زوجه می‌شود و با اثبات آن حق طلاق برای زوجه ایجاد می‌کند.با مراجعه به پزشک قانونی می‌توانید این امر را اثبات کنید هرچند سخت است اما امکانپذیر است.

ترک رابطه جنسی توسط زوج در صورت اثبات در کنار سایر مشکلات احتمالی از مصادیق عسر و حرج هست و برای زوجه حق طلاق ایجاد خواهد کرد برای اثبات آن باید پزشکی قانونی بررسی و نظر دهد و در این مورد صاحب نظر هست

سلام با آرزوی بهروزی برای شما ، میتونید از قاضی پرونده ارجاع امر به پزشکی قانونی رو بخواین هرچند اثبات موضوع خیلی سخت و پیچیده است اما می‌تونه یکی از دلایل عسر و حرج و جواز طلاق زوجه باشه