چگونه میتوانم برای تحمل ادامه حبس که با احتساب ایام بازداشت تقریبا حدود ۶ ماه از آن باقی مانده دیگر به زندان نروم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۴۲ #51983560

با سلام اینجانب در سال ۱۳۸۴ به اتهام کلاهبرداری بازداشت شدم و در سال ۸۶ همزمان با صدور حکم دادگاه بدوی بعد از تحمل حدود ۱۸ ماه حبس به قید وثیقه از زندان آزاد شدم و پرونده رفت داداگاه تجدید نظر در سال ۹۱ وثیقه ام را در دادگاه تجدید نظر تعویض نمودم و در سال ۹۶ دادگاه تجدید نظر برای بنده حکم به دو سال زندان، مبلغ ۸ میلیون تومان جریمه و رد مال شکات که سه نفر بودند را صادر کرد . بنده در سال ۹۶ رضایت یکی از شکات را که بیشترین مبلغ بود را گرفتم و چون دو شاکی دیگر را پیدا نکردم پول آنها را به صندوق دولت واریز کردم
با تشکر

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود با تحمل یک سوم از حبس می‌تواند تقاضای آزادی مشروط کنید

شما نمی توانید به زندان نروید زیرا غیبت محسوب و به مدت ۶ ماه بند باز شما کنسل می شود....

اما اگر برای بار اول است که این اتفاق ناخوشایند برای شما به وجود آمده است می بایست درخواست ازادی مشروط خود و یا درخواست عفو خود را به وکیل بند یا مسئول بند خود بدهید