چه مدت باید بگذرد تا فرار از دین محسوب نشود؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳,۳۴۵ #51940522

سلام بعد از انتقال سند اموال به کسی دیگر تا قبل از دادخواست طلاق زوجه چه مدت باید بگذرد تا فرار از دین محسوب نشود؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام مستند به رای وحدت رویه اخیر التصویب، ملاک معامله به قصد فرار از پرداخت دین ،تاریخ قطعیت رائ محکومیت می باشد و معاملات قبل از قطعیت رای دادگاه ،معامله به قصد فرار از پرداخت دین محسوب نمی شود

اگرزوجه مهریه رامطالبه نکرده باشد ورای قطعی صادر نشده باشد مشمول این مرم قرارنمبگیرید

با سلام و احترام
زمان سپری شده شرط است و اگر زمان فروش قصد فرار از دین باشد با ادله ای پذیرفته شده میتوان معاملات را برگرداند

سلام چنانچه اموال قبل از صدور حکم دادگاه منتقل شوند بحث از فرار از دین منتفی است

ارتباطی به دادخواست طلاق ندارد.

طبق ماده ۲۱ قانون نحوه اجرای محکومیت های مالی و رای وحدت رویه فروین ۹۸ پس از قطعی شدن محکومیت و صدور اجراییه اگر انتقال انجام شده باشد موضوع مشمول بزه فرار از دین خواهد شد.

سلام
در این موارد مدت زمان ملاک نیست و قصد و نیت طرفین ملاک عمل است و مدت فقط می‌تواند قرینه برای احراز و عدم احراز فرار از دین باشد و بستگی به اوضاع و احوال و نظر دادگاه دارد.

سلام طبق رای وحدت رویه سال ۹۸ درصورتی معامله ای ،معامله باقصدفرار از دین محسوب میشود ک از تاریخ صدور رای قطعی درباره ی محکومیت به پرداخت دین معامله صورت بگیرد