آیا مجازات رابطه ی نامشروع مادون زنا، قابل تبدیل می باشد؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳,۴۸۶ #51931977

سلام
آیا شلاق رابطه ی نامشروع غیر از زنا قابل تبدیل به جزای نقدی، یا قابل تعلیق در صورت دارا بودن شرایط قانونی خواهد بود؟چ
با تشکر.

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

عمل رابطه نامشروع یعنیمادون زنا تا ۹۹ضربه شلاق که‌معمولا ۷۴ضربه شلاق است و بله بستگی به اینکه آیا فرد سابقه دارد یا خیر بطور واضح عرض کنم اینکه بسته به شخصیت طرف دارد

سلام با توجه به اینکه رابطه نامشروع از جرایم منصوص شرعی است لذا فقط امکان تخفیف مجازات وجود دارد

با سلام
قابل تعلیق نیست. ولی قابل تخفیف طبق صلاحدید قاضی است.

خیر قابل تبدیل نیست و محکومیت موثر کیفری نیست

با سلام.

بله قابل تبدیل است.
اما با درنظر گرفتن این موضوع که رابطه نامشروع تا ۹۹ ضربه شلاق دارد که بر حسب اوضاع و احوال میزان دقیق آن را قاضی تعیین می کند و قابل تبدیل به جزای نقدی و یا تعلیق نبوده و تنها ممکن است در صورت وجود کیفیات مخففه میزان آن کمتر شود و سوء سابقه کیفری موثر نیز محسوب نمی شود.

سلام خیر قابل تعلیق و تبدیل نیست

فقط قابل تخفیف است