اگر فقط دفترچه داشته باشیم؛ در آینده اگه همسر فوت کنه حقوق ایشان به بنده خواهد رسید؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۹۳ #51803079

سوال راجع به حقو حقوق در عقد دایم است چون در شناسنامه وارد نشده ایا حقوق دولتی ایشان به همسر دوم میرسد؟

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام بهترین راهکار الزام به ثبت واقعه نکاح می باشد در غیر این صورت به نظر امکان پذیر نخواهد بود

مشروط به ازدواج دائم و ثبت در شناسنامه میباشد
دفترچه مختص ازدواج موقت میباشد

با سلام ازدواج دایم باید در شناسنامه ثبت شود همچنین همسر متوفی از حقوق متوفی تحت عنوان مستمری بگیر برخوردار میشود مشروط به اینکه ازدواج دایم و دارای سند ازدواج باشید

بهتر است فورا دادخواستی به خواسته الزام به ثبت واقعه نکاح مطرح تا در آینده سایر وراث نتوانند در مقابل شما ایستادگی کنند

با سلام
سوال شما مبهم است
اگر در عقد دائم باشد که بایستی در شناسنامه ثبت شود. و اینکه تنها در صورت سند نکاحیه حقوق شوهر متوفی به همسر ایشان انتقال میابد

با سلام. در صورت داشتن سند ازدواج بله

باسلام
سوالات کمی مبهم می باشد ولی از ظاهر امر هویداست که ازدواج در دفترخانه ثبت ولی در شناسنامه منعکس نشده است ،در هر حال پس از اثبات اصل نکاح و نیز همسر قانونی ،حقوق ساری و جاریست و سهم الارث خواهید برد