پرداخت دیه چقدر طول می‌کشد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱,۸۸۷ #51761403

سلام
برج ۸ سال ۹۷ ماشین به کمر پدرم برخورد کرد و آخرین حکم دادگاه پرداخت هجده درصد دیه کامل است الان بیست روز هم گذشته از حکم و یک هفته هم بیشتر شده اما خبری نیست رفتم دادگاه گفتند پرونده خودشان به اجرا احکام میاورند و به ما اطلاع میدهند
آیا نیازی به درخواست اجرا توسط ما نیست؟
و آیا زمانی که از اجرا احکام پرونده را بخواهم به بیمه ببریم هزینه ای هم از ما می‌گیرند؟

مشاوره حقوقی دیه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود برشما
ارزوی سلامتی برای شما و خانواده محترم دارم

درصورت تمایل به جهت رفع نیازهای مالی میتوانید ۵۰ درصد دیه را قبل از صدور اجرای احکام دریافت کنید و مابقی بعداز صدور اجراییه به قیمت یوم الادا قابل پرداخت است (ماده ۳۴ قانون بیمه ثالث ۹۵)

سلام
باتوجه به حجم پرونده در شعبه ی مربوطه،امکان اعلام زمان ممکن نمیباشد و شما جهت انتقال پرونده به بیمه نیازی به پرداخت وجه ندارید.

پرونده دیه معمولا از زمان شروع حداقل یک سال به طول خواهد انجامید