صدور رای بر خلاف رای وحدت رویه، را چگونه پیگیری کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۸۰ #51750703

با سلام
بنده شاکی پرونده ای با موضوع اتهام خیانت در امانت تحصیل مال نامشروع و سرقت هستم که متاسفانه بازپرس دادسرا رو متهمین خریدند و خلاصه کنم پرونده ای که پر بود از مدارک و ادله و شهود به نفع شاکی و فرار کردن متهمین و اقرار به انچه شاکی بعنوان شکایت مطرح کرده و حتی درخواست میانجی گری کردن از بازپرس بر علیه متهمین رو با خریدن بازپرس موفق به گرفتن منع تعقیب شدن و متاسفانه سلسله اعتراضات بعد از قرار ناعادلانه دادسرا صرفا بخاطر نظر بازپرس که یکسال وقت کشی کرد به نفع متهمین و بضرر من که مثلا تحقیقات رو انجام بده و فقط حق مسلم شاکی مالباخته و بدبخت رو پایمال کرد فقط تایید کردن.
خواستم بپرسم چگونه است که دقیقا در کتاب قانون هییت رویه عمومی عدالت اداری که بعنوان سرلوحه و سرمشق هست دقیقا مورد مشابه پرونده من رو با توجه به جنبه عمومی پرونده باید متهمین تحت تعقیب باشند رو اقایان با سهل انکاری و البته رشوه عدم تعقیب متهمین زدن و اگر به دادگاه انتظامی قضات این مدارک و پرونده رو ارجاع بدم پرونده دوباره به جریان میفته یا مختومه شد و رفت که رفت؟ یک سوال دیگرم هم اینکه میتونم دوباره و ایندفعه با عنوان کلاهبرداری شکایت کنم از اون دو تا متهم بی همه چیز و نامسلمون؟
با توجه به اینکه تمام موارد اتهام رو با دستگاه کارتخوان سیار انجام دادن و نه کارتخوان مغازه موبایل فروشیشون از یک دادسرای دیگه بغیر از اون دادسرای قبلی که این بلا رو سر پرونده و حق و حقوق مسلم من آوردن ببرم؟
تشکر و ممنون اگر این مالباخته مظلوم و ناامید از اجرای عدالت را با راهنمایی کامل ممنونم و خدا خیرتان بدهد..

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پرودنده شما نیازمند مطالعه و بررسی بیشتر می باشد

پرونده تان بایستی بررسی شود و اظهاراتتان شنیده شود

پرونده شما نیاز به بررسی و مطالعه دارد تا تمامی جوانب رو لحاظ نمودو نکته دیگراینکه دیوان عالی کشور در خصوص موضوع دعوی شما رای وحدت رویه صادر نموده ومی نمایدنه دیوان عدالت اداری و باتوجه به توضیحاتی که دادید میتوانید مجددا شکایت کلاهبرداری کنید .

سلام
اولا لطف کنید پرونده رو شرح بدین تا بتونم کمکتون کنم زیرا در متن سوال در مورد اتفاقی که افتاده اصلا توضیح ندادین
ثانیا شما میتونید دوباره و از نو شکایت مطرح کنید
ثالثا اتهامات خیانت در امانت و سرقت رو نمیشه همراه هم و علیه یک نفر مطرح کرد و بهمین علت هم پرونده شما رد شده