رابطه نامشروع پیامکی چه حکم قانونی دارد؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۵۰۱ #51717496

پیام نامشروع چت دادم به زن شوهر دار این رابطه تلفنی دوطرفه بوده لطفا کمکم کنید

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بسمه تعالی
باسلام
وقت بخیر
ماده ۶۳۷ وتاب پنجم قانون مجازات در خصوص رابطه نامشروع مادون زنا می باشد که رویه مذکور در دادگاه ها اختلافی می باشد اما نظریه غالب بر این است که به صرف وجود رابطه پیامکی، تلفنی و خلوت زن و مرد در پارک یا ماشین؛ شامل این ماده نمی باشد و در این ماده منظور انجام اعمال فیزیکی و لمس کردن بوده است که بنظر به صرف چت کردن مصداق این ماده نمی باشد.
موفق باشید

با سلام بستکی به محتوای پیامک ها دارد که آیا مجازات دارد یا خیر .

رابطه نامشروع و منافی عفت در فرض اثبات تا ۹۹ضربه شلاق تعزیری قابل مجازات است.

با درود
رویه قضات متفاوت است.
گروهی معتقدند پیامک با محتوی مستهجن و عاشقانه جرم است.
لیکن اکثر حقوقدانان معتقدند چون رابطه فیزیکی وجود ندارد جرم اثبات نمی‌گردد، بیشتر قضات بر این نظرند

در صورت اثبات بزه رابطه نامشروع، معمولا مجازات آن شلاق تعزیری است

مجازات رابطه نامشروع با زن شوهردار ۹۹ ضربه شلاق حد است

مطابق ماده ۶۳۷ تعزیرات تا ۹۹ ضربه شلاق