اجرای حکمی که توسط شورای حل اختلاف صادر شده از چه زمانی انجام میشود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۶۰ #51688060

درود بر شما
در حکم صادره به خوانده ۲۰ روز مهلت اعتراض داده شده، آیا اگر اعتراض ایشان رد شود ، چه مدت طول میکشه تا حکم رد شده اجرا شود!
ممنونم از توجه شما.

مشاوره حقوقی شورای حل اختلاف
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام با اعتراض ایشان پرونده به دادگاه ارسال و تعیین شعبه شده وپرونده بررسی می شود اگر اعتراض رد شود رای ابلاغ و پس از آن خواهان می تواند در خواست صدور اجراییه کند .محکوم موظف است ظرف ۱۰روز اجرا کند درغیر این صورت پرونده به اجرای احکام می رود

با سلام و احترام بعد از پایان مهلت تجدید نظر رای قطعی شده به دفتر دادگاه مراجعه و طی لایحه ای درخواست صدور اجراییه را بنمایید.

پس ازقطعیت حکم . خواهان تقاضای صدور اجراییه می نماید وسپس پرونده به اجرای احکام ارسال می گردد

سلام
اگر حکم رد شود اجرای آن بستگی به خواهان دارد هر زمان او خواست بلافاصله می تواند تقاضای اجرا دهد.