همسر بنده 20 روز خانه را به دلیل اینکه گفتم هر روز خونه مادرت نرو و با خانواده من روابط رو گرم نگه دار خانه را ترک کرده

پرسیده شده
۱ پاسخ ۸۴۹ #5155

با سلام و خسته نباشید همسر بنده از حدود یک سال پیش که ازدواج کردیم و طبقه دوم خانه پدری بنده زندگی میکنیم تحت تاثیر حرفهای خواهر و مادر خود روابط با خانواده من را کاهش داده و هر روز تقریبا از صبح الی عصر به خانه مادر خود میرود که تاثیر مناسبی ندارد و بنده سر این قضیه اول به صورت دوستانه و بعد با کمی اعتراض مانع شده و گفته ام رفت و امد به خانه مادرت را کمی کاهش بده تا به خانه خودمان و زندگیمان دلگرم باشی و حضورت را در خانه خود زیاد کن ولی متاسفانه با توجه به اینکه وابستگی زیادی به مادرش دارد و خواهر و برادر و پدرش همه سر کار میروند و به سفارش انها تقریبا هر روز به خانه مادرش میرود و بنده چون تا ساعت 4 سر کار هستم میگوید تنها ماندنم در خانه فایده ای ندارد پس میروم خانه مادرم.سر این قضیه حدود 20روز پیش جر و بحث شد طوری که گفت دیگه نمیتونم باهات زندگی کنم میرم و دیگه برنمیگردم و من هم با خانواده اش تماس گرفتم و امدن ولی متاسفانه خانواده اش هم طرف همسرم را گرفتند و گفتند تو چرا تند تند میری خونه مادرت پس دخترمون هم باید تند تند بیادو الان بیست روز رفته مادر و پدرم رفتند که بیارنش ولی نمیا خودم هم چند باری تلفنی صحبت کردم میگه طلاق میگیرم فقط به شرطی میام که یا یه خونه دیگه بگیری یا با من کاری نداشته باشی که چقدر میرم خونه مادرم.با پدرشم هم صحبت کردم میگه یا قبول کن هر روز بره یا خود نمیتونید باهم زندگی کنید طلاق بگیرید.خواهشا راهنمایی کنید بنده الان چیکار کنم؟به خودش و پدرش هم گفتم حیفه سر این قضیه زندگی از هم بپاشه ولی میگه خوب دخترم میگه هر روز برم و تو نمیزاری پس یعنی اخلاقتون با هم سازگار نیست .یا میخوان با تهدید طلاق من راضی بشم که هر روز خونه زندگیشو ول کنه بره تا شب یا واقعا سر این قضیه میخوان طلاق بگیرن.البته به نفع هم پدرش هم خواهرش هم برادرشه که خانم من بره خونه مادرش تا خیاله همه راحت بشه ولی زندگی من چی میشه؟لطفا راهنمایی کنید؟

مشاوره حقوقی طلاق توافقی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بهتر است اظهارنامه ای برای ایشان ارسال نمایید و بخواهید که ظرف مهلت مشخص شده به محل زندگی مشترک باز گردد و تمیکن نماید در صورتی که با وجود ارسال اظهارنامه تمکین نکرد با استناد به شهادت شهود و اظهارنامه ارسالی دادخواست الزام به تمکین تقدیم دادگاه نمایید در صورت اثبات عدم تمکین نفقه به ایشان تعلق نمیگرد.
موفق باشید