این کار رابطه نامشروع محسوب میشود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۵۱ #51288955

سلام و عرض ادب لطفا بفرماید آیا ارتباط و نزدیکی با زنی که قبلا همسر بنده بوده و یکدیگر بخاطر شغل من و درخواست وی برای سرویس آژانس و با بیان اینکه با من راختر بوده و چون مسیرها و محل های که او کار دارد بلدم یکدیگر را میدیدیم و هیچ زمان به بیشتر از ۲۰ روز نرسید که حداقل ارتباط تلفنی نداشته باشیم و هیچ کدام ازدواج نکردیم

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
اقدام شما رابطه نامشروع نمیباشد

اقدام مورد اشاره در قالب رابطه نامشروع قابل تعریف نمی باشد .

درود
بزرگوار ، در شرح واقعه از واژه های چون ارتباط و نزدیکی و ... استفاده نمودید که اگر حمل بر معنای عامه باشه و یا معنای مصطلح حقوقی باشد، نتیجه اش متفاوتند بخاطر همین ارایه مشاوره صحیح را با مشکل مواجه می کند
پیشنهاد میکنم از مشاوره تلفنی متخصصین سایت بنیاد وکلا بهره مند گردید تا با مشکلی روبرو نشوید ...
موید باشید

هیچ ربطی به رابطه نامشروع ندارد و محرم نیستید نسبت به هم بیگانه محسوب می شوید