چه حکمی از طرف دادگاه برای پدر همسرش در نظر گرفته خواهد شد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۸۹ #51215587

سلام،
پدر همسر خواهرم، بعد از مشکلاتی که با همسرش پیدا کرد، اقدام به ساختن یک سند جعلی نمودند که بر اساس،اون سند مدعی شده بود که مبلغ ۲۸۰ میلیون به صورت قرض به خواهر من داده و مثلا مقرر بوده اگر خواهر من نتونه پول رو بعد از یه مدت برگردونه میبایست ماشین خودش روزه ازاش بده به پدر همسرش، جدای از اینکه چه نیتی پدر همسر ایشون از جعل این برگه و امضا خواهر من داشتن، بعد از شکایت خواهرم به اداره آگاهی مشخص شد که این برگه و امضا جعلی هست،
آیا فقط، جریمه نقدیه؟ یا مجازات حبس هم خواهد داشت؟ ممنون

مشاوره حقوقی جعل
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله هم حبس هم جای نقدی خواهدبود

مطابق ماده ۵۳۶ ق.م.ا هر کس در اسناد یا نوشته‌های غیر رسمی جعل یا تزویر کند یا با علم به جعل و تزویر آنها را مورد استفاده قرار دهد علاوه بر جبران‌ خسارت وارده به حبس از شش ماه تا دو سال یا به سه تا دوازده میلیون ریال جزای نقدی محکوم خواهد شد

درود
جعل حبس نیز دارد

مجازات جرم جعل ، حبس و جزای نقدی می باشد که بسته به نظر قاضی تعین می گردد

باسلام هم جزای نقدی و هم مجازات حبس در انتطار ایشان است.

درود
علاوه بر جبران خسارت به حبس یا جزای نقدی محکوم میشوند.

با سلام و احترام بستگی به جرم انجام شده و محکومیت و سابقه و خیلی از چیز های دیگری ربط دارد و عنوان اتهامی جعل و استفاده از ند مجعول یا خود جعل و..... در کل جعل طبق ماده ۵۳۶ قانون مجازات اسلامی اگر فردی سندی را جعل کند به حبس از ۶ ماه تا دو سال و پرداخت جزای نقدی تا ۱۲ میلیون ریال محکوم خواهد شد موفق و پیروز باشید با احترام - صلاح الدین عالمی